DRSANJE ZA AKTIVNO ŽIVLJENJE TUDI POZIMI

DRSANJE ZA AKTIVNO ŽIVLJENJE TUDI POZIMI

Drsanje je izjemno priljubljen zimski šport, tako med mladimi kot tudi starejšimi. Primerna starost, da otrok začne drsati, je okoli tretjega ali še bolje četrtega leta starosti. Pri tej starosti se otroku tudi razvijejo gibalne in motorične sposobnosti, ki so potrebne za drsanje. Za varno drsanje vaših otrok, še posebej začetnikov, pa ne pozabite na ščitnike za kolena in komolce, debele zimske rokavice in čelado. Za male otroke in začetnike, ki še niso suvereni pri drsanju, priporočamo pripomoček za drsanje. Zaradi dveh rezil omogočajo lažje učenje in večjo stabilnost otroka. Drsalke se uporabljajo z navadnimi zimskimi čevlji in so nastavljive. 

   0107 3002 BLO

Pri drsanju delujejo skoraj vse mišice v telesu. Drsanje pomembno vpliva na gibljivost sklepov, izboljšuje ravnotežje, koordinacijo, izgubo in ohranjanje telesne teže, prav tako pa krepi mišice v nogah in trebuhu. Kot vsaka vadba, pa tudi drsanje pozitivno vpliva na zdravo srce in ožilje in odpravlja stres. 

V mnogih krajih imajo že v jeseni odprta drsališča, nekatera od teh so tudi brezplačna, kjer si lahko tudi izposodite drsalke. Le te pa so pogosto neudobne, ponošene in obrabljene zato se velika večina raje odloči za nakup svojih drsalk. Poznamo več vrst drsalk, odvisno od načina uporabe. Tiste najbolj popularne pa so drsalke za hokej ter drsalke za umetnostno drsanje. 

3381 OMSLAG   024923 01

V kolikor obožujete tako rolanje, kot tudi drsanje , pa lahko kupite rolarje in drsalke v enem oziroma zraven rolerjev dokupite rezilo. Tako boste lahko isti čevelj uporabljali tako poleti, kot tudi pozimi, hkrati pa boste prihranili tudi na denarju. Poleg tega, pa so velika večina takšnih rolerjev/drsalk nastavljivih po velikosti, kar je odlično za tiste, ki jim noga še raste. 

52SZ ZZB sgfsrzh

Če imate težave s prekomernim potenjem nog, pa vam priporočamo nakup sušilca za čevlje, ki ne bo samo hitro posušil čevlja, vendar hkrati deluje tudi pri razkuževanju in odpravlja neprijeten vonj. Sušilec pa lahko uporabite tudi za sušenje čevljev, ki so se vam premočili ter za sušenje ostale zimske opreme (npr. rokavice in smučarska obutev). 

016174 000000 01 021279 000000 01S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli