Kaj početi na kampiranju?

Kaj početi na kampiranju?

Kampiranje je odličen način kako se odklopiti po napornem tednu. Omogoča nam stik z naravo, in aktiven oddih. Kampiranje je odličen način za zmanjševanje stresa ter da se povežemo z naravo in obnovimo svoje telo in duha. Da pa nebo kampiranje samo postavljanje šotora in spoležavanje na plaži, smo vam pripravili nekaj idej za lahkotne športe aktivnosti.

Pohodi in sprehodi

Jutra so odličen čas za sprehode in raziskovanje okolice. Priporočamo, da si ogledate okoliške znamenitosti ali se pa podate na bližnjo razgledno točko. Priporočamo vam, da s seboj vzamete nahrbtnik, bidon z vodo, kompas ter zaščito pred soncem in komarjem.

Slackline

Slackline je odličen pripomoček za preganjanje dolgčasa na plaži ali v okolici šotora v najbolj vročih delih dneva, saj se aktivnost dogaja pod krošnjami dreves. Primeren je za posameznike kot tudi za manjše družbe, kjer lahko med sabo tekmujete kdo dlje drži ravnotežje ali pa se skupaj urite v osvajanju novih veščin.

Aktivnosti na vodi z kanujem, Čolnom, supom...

Skoraj vsi kampi so v bližini vode tako, da lahko vsak trenutek izkoristite in se podate na raziskovanje obale z kanujem, čolnom ali supom. Supanje je odličen šport za krepitev telesa, izboljšanje ravnotežja, ter sprostitev.  Omogoča ti, da si ogledaš tudi nekoliko bolj nedostopne in skrite kotičke obale. Tudi otroci se zelo veselijo supanja, skakanja v vodo iz supa, ter drugih aktivnosti, ki vključujejo sup. Sup vam omogoča tudi izvajanje vadbe pilatesa ali joge na vodi.

Družabne igre v kampu


Veliko kampov ima že prostore namenjene za igre kot so odbojka, badminton... Predlagamo, da s seboj vzamete kak lopar in žogico, žogo za odbojko, frizbi in se ob večerih podružite z prijatelji ob omenjenih igrah. Če kamp nima igrišč se pa se lahko enostavno postavite na bolj odmaknjen travnik. 


Opazovanje zvezd in utrinkov

Najbolj čaroben čas so poletja in poležavanje na piknik podlogici ter opazovanje nočnega neba. Najlepše se nebo vidi daleč od velikih mest. Preizkusite se v iskanju ozvezdij in štetju utrinkov. 


Piknik ob ognju

Veliko kampov ima ognjišče, kjer si lahko ob večerih pripravite ogenj in se sprostite ob toplini. To je odličen čas, da se odpočijete po aktivnem dnevu, se usedete v krogu okoli ognja na najljubši stol oziroma dekico in si spečete penice, hrenavke ali krompirček  medtem ko obujate spomine in si delite zgodbe.


Kampiranje je trenutek, ko se čas skoraj ustavi, je čas za odklop od naprav in povezovanje s svojimi najbližjimi.   Ne glede na to, ali se takrat odpravljate na pohod, na vodne aktivnosti ali preprosto uživate v sprostitvi na viseči mreži, vam mi ponujamo izdelke, ki bodo velik doprinos k boljšemu počutju in večji zabavi. Uživajte v takih trenutkih , saj vam bodo zagotovo še dolgo ostali v lepem spominu.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli