KAJ PODARITI OTROKU V ČASU OBDAROVANJA – KORISTNI NASVETI IN IDEJE

KAJ PODARITI OTROKU V ČASU OBDAROVANJA – KORISTNI NASVETI IN IDEJE

Prvi dobri možje so skoraj že tukaj, veliko nas je takšnih, ki že razmišljamo kaj letos podariti otroku – najti moramo takšno darilo, da bo uporabno in otroku tudi zanimivo. Marsikdo izmed nas bo darilo letos poiskal kar na spletu. Da pa ne bomo lovili zadnjih trenutkov, pa v nadaljevanju predstavljamo nekaj res luštnih idej za darila, ki bodo otroke razveseljevala tudi na bolj športni ravni.

Ker dobri možje darila nosijo pozimi, se med darili velikokrat najde tudi kakšen zimski izdelek. Upajmo, da bomo letos dočakali tudi kaj snega in ker se otroci izjemno radi zabavajo na snegu jim lahko kupimo modelčke za izdelavo igluja ali snežnih kep. Model za iglu ali model za snežne kepe lahko otroci uporabljajo tudi poleti na morju, saj lahko iz njih izdelujejo gradove in peščene krogle. 

Slika 1

Ko zapade prvi sneg se otroci navdušijo nad sankanje in zabavo na snegu, zakaj jim torej ne bi podarili sani, plastičnega boba, lopatke, krožnike za sankanje ali snežne tube? Premislite kaj od naštetega bi vašega otroka najbolj navdušilo. Če imate v bližini doma kakšen hrib za spuščanje, je to zagotovo lahko odlično darilo.

Slika 2 
Med dekleti so že nekaj časa priljubljene kotalke. Če se tudi vaša punca navdušuje nad kotalkami jo razveselite z novim parom kotalk Raven – kotalke so nastavljive in so odlične za vse, ki jim še raste noga. Dobijo pa se v nastavljivih velikostih od 31-34, 35-38 ter 39-42. Ker imajo gumirana kolesa in super hitre ležaje, bodo zagotovo navdušile vsako zagreto ''kotalkarico''. :) 

Slika 3

Najmlajšim, tistim ki se učijo smučati lahko podarite otroške plastične smuči. V njih se bodo otroci naučili stati in gibati, odlične pa so tudi zato, ker se enostavno pritrdijo na čevelj. Naročite jih lahko v velikosti 60 ali 90 cm. V paketu so priložene tudi palice za smučanje, sam set pa je cenovno dostopen. 

Slika 4

Če vašega otroka mraz prežene na toplo pa predlagamo nakup raznoraznih športno obarvanih iger. Posebej zanimive so otrokom igre za žongliranje, žoge za skakanje in lovljenje ravnotežja, košarkarski seti ter druge namizne igre,...mogoče pa je pismo že prispelo na severni pol in je v njem kakšen namig? :) 

Slika 5

Pri fantih pa tudi dekletih ne boste udarili mimo, če se odločite za nakup skiroja za trike. Skiroji, ki so mišljeni za skakanje in izvajanje raznoraznih vragolij so med osnovnošolci izredno popularni. Preverite, mogoče pa si tudi vaš otrok želi takšen skiro. 

Slika 6

Tudi drsanje je pozimi zelo priljubljeno. Večinoma si drsalke sposodimo kar na drsališču – če pa vaš otrok preživi veliko časa na ledu, pa bo nov par drsalk pričaral nasmeh na otroški obraz. 

Slika 7

Za konec pa še nasvet: Tudi v spletnih trgovinah v času obdarovanj velikokrat vlada pravi kaos glede pravočasne dobave izdelkov, zato se že sedaj odpravite po (spletnih) nakupih. S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli