Kakšne smuči naj izberem za otroka?

Kakšne smuči naj izberem za otroka?

Otroci obožujejo sneg in igro na snegu. Smučanje je lahko izjemno zabavno, celo za najmlajše. S pomočjo plastičnih otroških smuči, se lahko otroci že zelo kmalu naučijo osnov smučanja. najmanjše smuči ki jih imamo v ponudbi so velikosti 60 cm in jih lahko uporabljajo že čisto majhni otroci.

Odlično pri plastičnih otroških modelih smuči je, da so cenovno dostopne, enostavno se z plastičnimi pasovi namestijo kar na navadno obutev.  Izbira prave dolžine pri plastičnih smučeh ni tako zahtevna kot pri klasičnih smučeh, saj so sistemi za pritrditev univerzalni in omogočajo različno dolžino čevlja.  

Kljub napisanem pa naj bi še vedno veljalo, da dolžina smučk otroku sega med brado in nosom zato za mlajše izbiramo manjše in starejše večje smuči.

OTROŠKI SMUČARSKI SET 42 CM MODRE ALI ROZA BARVE G smučk


 
Če ima otrok pri učenju težave, si lahko pomagate s smučarskim telovnikom. Starš z vrvmi drži otroka in tako poskrbi za varnost, stabilnost in pravilno težišče. 

Untitled 009537 01


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli