NAKUP REZERVNIH DELOV ZA TRAMPOLINE

NAKUP REZERVNIH DELOV ZA TRAMPOLINE

NA KAJ MORAMO BITI POZORNI PRI NAKUPU DELOV ZA TRAMPOLIN? 

Redno vzdrževanje trampolina je ključno za varnost uporabnika. Ponjavo in mrežo je priporočljivo menjati na 2 leti oziroma po navodilih proizvajalca. Trampolin naj bo vedno, ko ni v uporabi pokrit z pokrivalom , tako lahko trampolin zaščitimo pred zunanjimi dejavniki, ki povzročajo prezgodnjo okvaro trampolina. 


Ponjava za trampolin

Najbolj pomembno pri varnosti na trampolinu je dobra ponjava za trampolin. Vedno je potrebno preveriti ali ima ponjava poškodbe ali deformacije in tako ponjavo nemudoma zamenjati. Pred nakupom ponjave za trampolin, je potrebno natančno premeriti zunanji rob trampolina, število nog ter število in dolžino vzmeti. Pri nekaterih ponjavah  največkrat pri trampolinih premera 305 cm so vzmeti nestandardne dolžine tako da je dobro preveriti tudi premer črnega dela ponjave, v tem primeru ne bo škodil niti podatek o dolžini vzmeti ki jih imate. 

Vzmeti

Vzmet za trampolin je namenjena pritrditvi skakalne ponjave na ogrodje trampolina. Pomembno je, da kupite vzmeti, ki ustrezajo vašemu trampolinu. Vzmet premerite, ko ni pod napetostjo trampolina.
Untitled

Obroba za trampolin

Obroba za trampolin prepreči poškodbe pri skakanju na trampolinu. Pred nakupom obrobe za trampolin natančno premerite zunanji rob trampolina. 


Mreža za trampolin

Mreža za trampolin je namenjena varnosti in preprečuje morebitne padce s trampolina. Pri nakupu mreže morate biti pozorni na premer zunanjega roba trampolina ter število nog oziroma palic ter način pritrditve (notranje ali zunanje). Če imate težave z postavitvijo trampolina si oglejte navodila za postavitev v našem dokumentu:NAVODILA ZA POSTAVLJANJE IN VZDRŽEVANJE TRAMPOLINA.docx

Na koncu bi vas želeli še seznaniti z varnostjo na trampolinu, vendar pa smo se o tem razpisali že v drugem članku ki ga lahko preberete  tu
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli