PONOVNA UPORABA ODSLUŽENEGA TRAMPOLINA

PONOVNA UPORABA ODSLUŽENEGA TRAMPOLINA

Danes je trampolin izjemno priljubljen pri otrocih. Kaj pa, ko ta ni več zanimiv ali pa obnova trampolina stane več, kot pa nakup novega?

V naši trgovinici, se pogosto srečujemo s podobnimi situacijami. Največkrat se pojavijo težave pri nakupu nadomestnih delov za trampolin. Problemi se pojavljajo predvsem pri PONJAVAH za trampoline dimenzij 305 cm. Ker različni proizvajalci izdelujejo različne dimenzije vzmeti, nadomestnih delov zanje pa ne zagotavljajo, se lahko zgodi, da prave dimenzije ponjav za trampolin ne boste dobili. Lahko se določite za nakup novih dimenzij vzmeti in ponjave in tako odpravite težavo, vendar je cena menjave, skoraj tolikšna kot nov trampolin!

Torej, kaj narediti v tem primeru?
Stari trampolin lahko obnovite, ga po delih prodate ali pa ga reciklirate. Spodaj vam predstavljamo nekaj idej, v kaj vse lahko preobrazite svoj stari trampolin. 

      3  

  1   

     2   

     6 

    5       

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli