Lastnosti snowboardov Raven

Lastnosti snowboardov Raven

Na kratko vam bi želeli predstaviti deske Raven. Znamko Raven so zasnovali ljudje katerim je deskanje na snegu strast in način življenja.

Kot cilj in vodilo pri razvoju so si zadali razviti snežno desko z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto . Kakovost snowboarda je vodilni faktor pri izdelavi ter pravtako ko se odločamo za nakup.  To je razlog, zakaj so se odločili plošče proizvajati v Evropi v vodilnih svetovnih tovarnah NBL Sports  Nobile kjer proizvajajo tudi Burton snowboarde ter  Playmaker- rome. Vse naše deske so izdelane 100% ročno in imajo "tip to tail" leseno sredico, to je tisto, kar naredi plošče tako edinstvene in zagotavlja maksimalno učinkovitost in vrhunsko kakovost.. Sedaj si lahko privoščite odlično desko za pravo ceno!

Predstavljamo vam tehnologijo izdelave in tipe Raven  snowboardov iz naše ponudbe
POPULARNA DESKA Z LESENIM JEDROM 
Super močna, Super lahka, nizka vlažnost lesenega jedra. Stroga kontrola lesa uporabljenega za izdelavo kar zagotavlja da ima vsaka plošča ima natanko enake lastnosti  pop in flex. Nemški lepilo ki se uporablja za lepljenje lesnih trakov je narejeno le iz najboljših naravnih sestavin kar je razlog, zakaj pri naši plošči nikoli ne pride do luščenja in to naredi naše deske okolju prijazne.

ABS BOČNA STRUKTURA
Bočna struktura je odgovorna za moč na robovih. Podpira in ojača zgornji rob in absorbira udarce. Da bi bolje zaščitili jedro pred zunanjimi poškodbami in vdoru vlage v jedro so stranske stene samo iz najboljšega kakovostnega ABS molekularnega lepila proizvedenega v Avstriji. Naše dolgoletne izkušnje so pokazale, da 30 stopinjski rob katerega uporabljamo v vseh naših Snowboardih poveča prenos moči čez rob in ponujajo boljše dušenje vibracij .

HIGH DENSITY BIAX FIBERGLASS 
Naša Lahka High Density Premium biaxial laminacija, ima vse prednosti pred standardno laminacijo ter tako zagotavlja dodatno stabilnost, ponuja več kot 10% več popa in več kot 5% več torzijske in vzdolžne togote v primerjavi s standardnim laminiranjem.
TRIAX FIBERGLASS 
Izjemna lahkotnost, več smerno, sešito laminiranje, ki zagotavlja odlično torzijsko in vzdolžno togost, velik pop in odzivnost za natančno kontrolirano vožnjo.

CLASSIC CAMBER 
Naše klasične Camber deske imajo 15 mm camber z spodnje strani. Ponujajo zelo dobro kontrolo robu . Izbočena oblika zagotavlja natančnost pri zavojih na fino urejenih progah in trdem snegu, Kljub vsemu nudi večji oprijem v half pipe. Edinstvena oblika camber snowboarda ima sposobnost, da absorbira pristajalne udarce pri trikih

CAMROCKER 
Micro camber med vezmi, rocker na prednjem in zadnjem delu od vezi ven. Ena od ključnih prednosti takega tipa snowboarda je njegova napredna zmogljivost na pobočjih z sveže zapadlim snegom. Edinstvena oblika našega 3-stopenjskega rocker snowboarda omogoča gibanje naprej in nazaj med jibbing triki, ta tip deske  je  primeren tudi za začetnike zaradi dobrih voznih lastnosti
FLATROCKER 
Ravni odsek med vezi, zavihani konci na vzven od vezi. Ravni del nudi boljši oprijem na robu kot rocker in boljšo okretnost kot camber. Rocker z z prednjim in zadnjim delom dvignjenim stran od snega, zmanjša kontaktno ploskev z snegom kar omogoča lažje zavoje. Vaša vožnja postane bolj okretna in  manevriranje je lažje.  Primeren je za:  slash the snow, slide sideways to scrub speed, smear and butter turns.
FLAT 
Flat, ki se imenuje tudi Zero camber, združuje prednosti obeh - rocker in camber. To omogoča enostavno prehajanje, z boljšim oprijemom na robu  kot rocker in boljšo okretnostjo kot camber. Zelo stabilna vožnja po utrjenih stezah, zaradi ravne površine med vezmi. Zahteva manj Ollie sile, da ga spravite v zrak v primerjavi s tradicionalno desko.
GULLWING 
To je dobra izbira za tiste voznike, ki želijo najboljše iz obeh svetov. Reverse Camber med vezmi, da ostane svoboden, igriv in plavajoči, medtem ko pozitivni camber na nosu in repu omogoči obilo pop-a in stabilnost ter oprijem robov. Camrocam ponuja veliko plovnost po v prahu in uspešnostipri lovu z freestyle tehniko. Zdi se bolj kot rocker kot camber občutek med vožnjo.
V-ROCKER 
V-Rocker, to je dobra izbira za tiste voznike, ki imajo radi vožnjo v parku. To je vsestranski snowboard super stabilen po utrjenih poteh.  zahteva manj Ollie sile, da ga spravite v zrak v primerjavi s tradicionalno desko.EXTRUDED BASE 
Ekstrudirana osnova je enostavna in poceni za vzdrževanje. Ni potrebno veliko voskanja . Uporabljeni so samo najboljši avstrijski materiali proizvajalca Isosport.


KARBONSKE NITI
Karbonske niti dodane na izbrane modele za izboljšanje lastnosti pop, torzijske togosti in boljša odzivnost robov pri olijih.


DIRECTIONAL SHAPE
nastavki za vezi so vstavljeni bolj nazaj, fleks je neenakomeren,Stranski rez je progresiven, konica in rep so različne širine in dolžine.
TRUE TWIN 
Prava twin oblika pomeni  da je snowboard 100% simetričen - centriran stance, enakomeren flex , stranski lok je dvojno-progresiven, konica in rep so popolnoma enake širine in dolžine.
DIRECTIONAL TWIN 
nastavki za vezi so pomaknjeni nazaj, The flex je enakomeren, stranski lok je radialen, Nos in rep so popolnoma enake širine, ampak nos je daljši od repa.
TWIN 
vložki za vezi so pomaknjeni nazaj, The flex je enakomeren, stranski lok je radialen, konica in rep so popolnoma enake širine in dolžine.

MATT FINISH 
Pri mat finishu prstni odtisi in packe niso tako vidne in bleščanje se znatno zmanjša. Deska ima bolj profesionalen videz.

GLOSSY FINISH 
Uporabljamo dvojni sloj transparentnega zaščitnega laka. Barve pod lakom ostanejo živahne, slike  ostre.
BOARD FLEXIBILITY 
Raven snowboardi se razlikujejo v flexu po lestvici od mehke do trde

wood core popularno leseno jedro 

LTM850 laminatenovo LTM850 laminiranje