SKIRO ZA TRIKE JE NAJBOLJŠE PRAZNIČNO DARILO

SKIRO ZA TRIKE JE NAJBOLJŠE PRAZNIČNO DARILO

Še nekaj dni nas loči do prihoda prvega dobrega moža – Miklavža, ki v teh dneh vse pogosteje naroča tudi pri nas. Ker se vse pogosteje starši otrok obračajo na nas z nasveti pri izbiri skiroja za trike, ki je v tem letu eno od najbolj željenih daril pridnih otrok, smo se odločili, da dobremu možu pomagamo z nasveti pri nakupu.

KAKŠEN SKIRO IZBRATI ZA ZAČETNIKE IN NADALJEVALCE?

Začetniški skiroji so osnovni skiroji, ki so namenjeni začetni freestyl vožnji in izvajanju trikov. Takšni skiroji so nekoliko slabših zlitin, zato njihova uporaba ni primerna za skate parke, saj se pod težo uporabnika hitreje poškodujejo. Cana začetniških skirojev se giblje vse od 50€ pa vse tja do 100€.

Nadaljevalni skiroji so v osnovi boljše kvalitete kot osnovni skiroji, vendar tudi njihova uporaba ni primerni za težke in bolj zahtevne trike. Njihova cena se po navadi giblje med 100€ in 120€.

Skiroji, ki jih priporočamo za začetnike in nadaljevalce: 


Nadaljevalni skiro za trike Slick Chrome (silver) in Raven slick neo chrome


KAKŠEN SKIRO IZBRATI ZA IZKUŠENE UPORABNIKE?

Skiroji za izkušene uporabnike so namenjeni zelo zahtevnim trikom, freestyl vožnji ter uporabi na skate parkih. Cena takšnih skirojev se giblje med 130€ pa vse do 200€.

Skiroji, ki jih priporočamo za vse izkušene uporabnike ter tiste, ki se vozijo po skate parku:

  • Skiroji blagovne znamke SLAMM

Stunt skiro SLAMM SPECTRUM in skiro za trike SLAMM

Skiro za izkušene uporabnike SLAMM URBAN V8 MODER in SLAMM SPECTRUM


S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli