Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

Fitnes oprema, aerobika, pilates in ostaloFitnes oprema za vse vrste vadb

Fintes oprema -  kot so uteži, ročke, fitnes klopi, fitnes naprave in ostali fitnes pripomočki po ugodnih cenah.

Poleg opreme za pilates in aerobiko (žoga za vadbo, ravnotežna plošča, podloga za vadbo) vam je med drugim po ugodni ceni na voljo tudi step pručka, kolebnica in hula hoop obroč. V tej kategoriji najdete tudi elastike ter razteznike in ostale masažne in športne pripomočke. 

Sodobno fitnes opremo za vadbo na domu


Fitnes oprema vam omogoča, da si lahko vadbo organizirate kar v zavetju svojega doma. V tem so številne prednosti, saj niste omejeni na odpiralni čas fitnes centrov, urnik organiziranih vadb, prav tako pa vam ni treba plačevati mesečne članarine. Omislite si lahko telovadno opremo za fitnes po vaših željah in se pri nakupu osredotočite na tiste pripomočke, s katerimi boste krepili izbrane mišice.
 
Imate raje aerobiko? V naši ponudbi boste našli številne pripomočke tudi za aerobiko. Elastike za vadbo vam bodo omogočile, da boste vaje, ki jih sicer že izvajate, naredili nekoliko zahtevnejše. S tem boste dosegli hitrejši napredek. Podloge za vadbo vam omogočajo izvajanje trebušnjakov, planka in drugih vaj, ki jih izvajate v ležečem položaju. Preverite opremo za aerobiko in izberite tiste pripomočke, ki vam bodo pomagali oblikovati sanjsko postavo.

Med ponudbo najdete lahko še ravnotežnostne deske, ki vam omogočajo izboljšati spretnost in fizično kondicijo. Na njih lahko trenirate ravnotežje. Gimnastični krogi pa vam bodo omogočili izvajanje vaj z lastno težo. Uporabite jih lahko za vadbo rok, ramen in trebušnih mišic. So enostavni za namestitev in jih lahko prilagodite svojim željam. S pilates žogami boste dosegli, da bo vaša vadba še nekoliko bolj zabavna in raznolika. Z njihovo pomočjo boste lahko utrdili različne mišične skupine. Pomagale pa vam bodo tudi pri izboljšanju telesne drže.

Fitnes oprema, elastike za vadbo, podloge za telovadbo, oprema za aerobiko, ravnotežnostne deske, gimnastični krogi, pilates žoge in še mnogo več lahko najdete na naši spletni strani.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli