Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

ELASTIČNI TRAK NA KOLUTU DEBELINE 0,55 mm, 30 M - ZELENA

84.00 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Koda: SP120003

Elastični trak na kolutu dolžine 30 m, širina 15 cm, trakovi so izdelani iz kvalitetnega in raztegljivega naravnega lateksa. Vsaka barva je drugačne v debeline, in s tem stopnja napetosti, tako da lahko nastavite težavnostno stopnjo na vaše individualne potrebe. Elastike ne zavzemajo veliko prostora, uporabljajo se predvsem v rehabilitacijo, ortopedijo, športno medicino, nevrologijo, in pediatrijo.

Dodaj med priljubljene
Elastični trak na kolutu dolžine 30 m, s katerimi lahko izvajate vadbo za celotno telo. Aerobni elastični trakovi so eden vodilnih pripomočkov v vadbenih centrih in v centrih za športno in medicinsko rehabilitacijo. Z trakovi lahko ustvarite simulacijo vadbe na fitnes napravah. Trakovi ustvarjajo zelo dobro kontrakcijo na vsako mišico, katero vadimo in ustvarjajo upor v obe smeri vadbe. Vadba je zelo kvalitetna, podobno kot vadba s klasičnimi utežmi. Trakovi omogočajo izvajanje gibov v vse smeri, tako da je napor mišic porazdeljen in vadba je veliko bolj pravilna. Trak se lahko uporablja za krepitev večine mišičnih skupin.

Tehnični podatki:

  • Material: naravni lateks
  • Dimenzije: 300 x 15 cm
  • Debelina 0,55 mm
  • Barva: zelena
  • Prožen in trpežen


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli