OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

športni pripomočki kot so: rokavic za fitnes, fitnes trampolini, ročke za sklece, AB slider, AB roller, vadbene vrvi,ter izdelki za rehabilitaciji, izdelki za hujšanje ter ostali športni pripomočki

Fitnes pripomočki vseh vrst

Vadba in razgibavanje pripomoreta k bolj kakovostnemu življenju. V kategoriji fitnes pripomočki lahko najdete izdelke, ki bodo vaš dom hitro spremenili v odlično telovadnico. Ogledate si lahko ročke za sklece, ab slider, vadbeno vrv, rokavice za fitnes, pasove za hujšanje, opornice za rehabilitacijo in ostale pripomočke za vadbo.

Fitnes pripomočki in oprema v ponudbi so primerni tudi za tiste, ki doma nimate veliko prostora. AB sliderji in AB rollerji so idealen pripomoček za razgibavanje tudi v majhnih prostorih, saj je dovolj le prostor, ki ga dosežemo z lastnim telesom. Tako AB rollerji kot tudi AB sliderji so odličen del fitnes opreme, saj so namenjeni vadbi z lastno težo in krepitvi mišic celega telesa.

Rokavice za fitnes so osrčje vsake fitnes opreme

Rokavice za fitnes so nepogrešljiv del fitnes opreme, uporabljate jih lahko tako pri rokovanjih z utežmi, vadbi z vadbeno vrvjo kot tudi zgibih na prostem ali v telovadnici. Z njimi boste dosegli boljši oprijem vadbenih pripomočkov, hkrati pa rokavice za fitnes preprečujejo tudi nastanek mehurjev, otiščancev in prask, ki so posledica rokovanj.

V naši ponudbi fitnes opreme boste zase našli tudi opornice in bandažne trakove, ki preprečujejo razvoj nadaljnih poškodb. Opornice in bandažne trakove našim strankam svetujemo kot oporo mišicam in sklepom ob višjih obremenitvah. Predvsem pri vadbi z utežmi so zelo koristne, prav tako kot pas za hujšanje, ki takrat deluje kot podpora jedru telesa. Pas za hujšanje priporočamo tudi za vsakodnevno dolgotrajno sedenje.S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli