HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Razvrsti po:

Kolebnice z utežmi, kolebnice z števcem, kolebnice z jekleno žico, speed kolebniceKolebnica za preskakovanje je odlična ideja za kardio vadbo in trening


Uporabljate jih lahko na domu, v fitnesu in tudi v naravi. Ne le samo, da je kolebnica odličen način kurjenja kalorij, temveč tudi krepi zmogljivost, poveča moč in mobilnost ramenskih mišic in izboljša delovanje srca ter ožilja. Preverite ponudbo enega izmed najpreprostejših in koristnih športnih pripomočkov.

Se spomnite, ko ste kolebnico uporabljali v času svojega otroštva? Danes to ni več le otroški igralno športni pripomoček, temveč pripomoček za vadbo odraslih ter za vadbo profesionalnih športnikov. Tako so tudi oblike in design kolebnic prilagodili okusu odrasle osebe. Lahko izbirate med pvc kolebnicami, kolebnicami iz vrvi, gimnastičnimi kolebnicami, kolebnicami s števcem itd.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli