Brezplačna dostava za nakupe nad 100€

Razvrsti po:

Kolebnice različnih vrst
Čeprav bi pomislili, da je preskakovanje kolebnice po navadi šport za otroke, je uporaba le te pokazala mnogo pozitivnih učinkov tudi pri vadbi odraslih. Cenovno ugoden, kompakten in majhen fitnes pripomoček lahko tako popolnoma spremeni vaš trening. Preskakovanje kolebnic je namreč odličen način za hujšanje in kurjenje odvečnih maščob ter kalorij, z malo kreativnosti pa lahko kolebnica postane vaš najljubši športni pripomoček. Ne le da pri uporabi kolebnice porabite več kalorij, kot pri teku ali kolesarjenju, temveč boste z vajo preskakovanja kolebnice gradili tudi mišično moč, izboljša se tudi koordinacija in pospeši presnova.

KAKO IZBRATI IN NASTAVITI PRAVO DOLŽINO KOLEBNICE

Preden začnete z vadbo, je potrebno prilagoditi dolžino vrvi glede na vašo višino. Nekatere kolebnice imajo možnost enostavne prilagoditve vrvi. Za prilagoditev, kolebnico najprej položite na tla, da je ta raztegnjena ter nato stopite na sredino. Oba ročaja kolebnice dvignite do ramen. Dolžina vrvi naj ne bo višje ali nižje od višine ramen.


TIPI KOLEBNIC ZA PRAVI NAMEN VADBE

Na voljo so različni tipi kolebnic, za lažjo izbiro katera bi vam najbolje ustrezala, glede na namen vadbe, smo pripravili kratek opis le teh spodaj.


SPEED KOLEBNICE Z JEKLENO ŽICO

Za hitre in intenzivne poskoke ni boljše izbire kot speed kolebnica z jekleno žico, saj nudi lahkotnejše nihanje kolebnice. Uporabite jo lahko pri različnih tipih preskakovanja, pri tem pa se vam bo povečala mišična moč in gibljivost telesa. Dolžino lahko enostavno prilagodite, brez potrebe po orodju.


OPOZORILO: V primeru zunanje uporabe, kolebnico uporabljajte na gladki površini. Pri skakanju na grobi površini, kot je asfalt je za take kolebnice potrebna dodatna podlaga saj se jeklenica lahko strga.


SILIKONSKE KOLEBNICE

Udobna in enostavna za uporabo je tudi silikonska kolebnica za preskakovanje. Omogoča odlično vadbo za vse starosti, tudi za najmlajše. Z uporabo boste gradili na vaši koordinaciji in agilnosti ter povečanju moči ramenskih mišic. Uporabite jo lahko kjer koli in kadar koli želite.


KOLEBNICE S ŠTEVCEM

Kolebnice s števcem, kot že samo ime pove, imajo na ročaju nameščen zaslon, ki prikazuje število opravljenih poskokov. S to kolebnico vam bo omogočena natančnejša meritev in možnost za spremljanje vašega napredka. S preskakovanjem boste tako okrepili celotno telo.


KOLEBNICE S PLETENO VRVJO

Kolebnice s pleteno vrvjo so na voljo v različnih velikostih in prav tako za namen uporabe, saj jih lahko uporabite za klasičen trening s kolebnico ali popestritev otroške igre. Vadba z njo bo poskrbela za boljšo fizično zmogljivost, ritem in spretnost. Uporabite jo lahko za ogrevanje ali trening.


GIMNASTIČNE KOLEBNICE BREZ ROČAJA

Za intenzivnejši gimnastični trening bodo poskrbele gimnastične kolebnice brez ročaja. Služijo lahko kot pripomoček za ogrevanje ali kot tekmovalni rekvizit. Dolžina kolebnice je odvisna od velikost posameznika. In sicer, dve dolžini vadeče osebe od ramen do tal je primerna dolžina kolebnice.


KOLEBNICE Z UTEŽJO

Kolebnica z utežjo je zasnovana z namenom, da krepi zgornji del telesa, natančneje mišice rok in pripomore k oblikovanju želene postave. Poleg kurjenja odvečnih kalorij bo trening s kolebnico izboljšal tudi spretnost, ravnotežje in pravilno držo.


OTROŠKE KOLEBNICE

Otroške kolebnice so odličen pripomoček za popestritev otrokovega dneva, hkrati pa bodo skoki s kolebnico prebudili mišice celotnega telesa. Otroku boste na tak način omogočili izboljšanje motorike, vzdržljivosti in koordinacijo.


NASTAVLJIVE KOLEBNICE

Prednost nastavljive kolebnice je, da je primerna za vsakogar, ne glede na višino, saj se dolžina kolebnic lahko prilagaja. Ne le, da jo lahko za samostojno vadbo, temveč se odlično obnese tudi s številnimi drugimi fitnes vajami. Prilagodljiva dolžina vrvi glede na posameznika zagotavlja nemoteno gibanje in popolne lastnosti nihanja.


Mišice ki delujejo za skakanje

Mišice ki delujejo za skakanje

Kolebnica je v mnogih pogledih edinstven in izjemno učinkovit pripomoček na poti k izgubi odvečnih kilogramom, hkrati pa izboljša tudi delovanje veliko procesov znotraj telesa. Če se je v vas vzbudilo zanimanje za nakup katere izmed predstavljenih kolebnic, vam priporočamo da si zgoraj ogledate ponudbo vseh kolebnic.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli