Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

BOKSARSKA SKAKALNA KOLEBNICA ALU ROČAJ 290cm, 90gr, jeklena vrv 2,8mm

20.00 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: SS41BZ

Izboljšajte delovanje stopal in se osredotočite med vajami boksa ali pa ga uporabite za ogrevanje ali celotno vadbo. Stožčasti ročaji vam zagotavljajo večji oprijem in udobje med vadbo. Zaščitna prevleka preprečuje vozle in poškodbe, kombinacija z jekleno žico pa jo naredi res trpežno. Vrvico enostavno nastavite po dolžini brez orodja, s pomočjo vijaka.

Dodaj med priljubljene

Naredite svojo kondicijo, koordinacijo in vadbo za moč bolj intenzivno s skakalno vrvjo Avento Boxing. Izboljšajte delovanje stopal in se osredotočite med vajami boksa ali pa ga uporabite za ogrevanje ali celotno vadbo. Stožčasti ročaji vam zagotavljajo večji oprijem in udobje med vadbo. Zaščitna prevleka preprečuje vozle in poškodbe, kombinacija z jekleno žico pa jo naredi res trpežno. Vrvico enostavno nastavite po dolžini brez orodja, s pomočjo vijaka.

Lastnosti:

• jeklena vrvica s plastičnim pokrovom

• stožčasti aluminijasti ročaji

• dolžina vrvice pribl. 290 cm, enostavno nastavljiv z vijakom

• debelina vrvice pribl. 2,8 mm

• dolžina ročaja pribl. 16 cm

• teža pribl. 90 gramov



Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli