OBVESTILO: DELAVNI ČAS SREDA 8-12 ter od 14-17h

Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

otroška lesena kolebnica 200mm, rumena gosenica z oranžnimi krogci

5.00 €

Zaloga: DA

Koda: KH00373-1

Lesena kolebnica s prikupnimi živalskimi motivi. S preskoki prebudite mišice vsega telesa, celotno telo sodeluje pri vadbi. Otroku bo pomagala izboljšati vzdržljivost, moč, hitrost in koordinacijo.

Dodaj med priljubljene
LESENI IZDELKI – material iz narave!

Les je topel in prijazen. Kolebnica je namenjena predšolskim otrokom in otrokom v prvi triadi. Z njo bo otrok uril motoriko, eksplozivnost, moč, natančnost in vztrajnost. Naši leseni izdelki s svojo podobo in izdelavo spodbujajo domišljijo, intelektualni razvoj in ustvarjalnost ter omogočajo otroku pridobivati nove izkušnje. Z njimi razvija razmišljanje, spomin, povečuje možnost sklepanja, ročnega ustvarjanja, razvija tip in vid, govor in domišljijo. Pri otroku spodbuja skupinsko igro, medsebojno sodelovanje in razumevanje. 
Lastnosti:
  • Material: les
  • Velikost: dolžina vrvice je 2m, dolžina ročke je 11 cm
  • Motivi: različni ljubki živalski obrazki
  • Pakirano: vsaka kolebnica je v PVC vrečki


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli