Masažni pripomočki kot so: masažne žoge, masažne palice, penasti valji, refleksni valji, refleksne žoge, ter ostali masažni pripomočki ..

Masaža dobrodelno vpliva na vaše celotno telo. V tej kategoriji vam nudimo izdelke, ki vam bodo zagotovili učinek masaže na domu. Izbirate lahko med penastimi valji, refleksnimi valji in žogami, ostalimi masažnimi pripomočki, masažnimi palicami in žogami za masažo. Izboljšali boste stabilnost, usklajevanje gibov in zmasirali mišice.
Masaža se prileže tako tistim ki redno vadijo kot tistim, ki večino dneva preživijo za pisarniškim stolom in računalnikom. Različni pripomočki se uporabljajo seveda na različne načine. Prav tako vsak od njih služi določenemu tipu masaže. Penasti valji, kot najpogosteje uporabljen pripomoček pri
športnikih se seveda lahko uporabljajo tako za masažo kot za vadbo. Penaste valje za vadbo najpogosteje uporabljamo pri jogi ali pilatesu. Masažne refleksne žoge in valje se za razliko od penastih valjev uporabljajo kar direktno na koži. So manjših oblik in dimenzij in primerni za masažo ter razgibavanje dlani, stopal, ramen, vratu in sklepov. Masažne palice služijo masaži le določeni skupini mišic, seveda pa so v ponudbi tudi vibracijske pištole za masažo, obroči za masažo dlani ipd.


Hiter pregled kako se uporablja določen tip masažnih pripomočkov najdete na bloguS klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli