OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

masažna palica LS5044 45cm 270g

11.80 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 3 mesecev

Koda: ES32964

Masažna palica LiveUp LS5044 za sproščanje mišic, lajšanje bolečine in splošno sprostitev po športu ali težkem dnevu. Masaža palica je zasnovana za kar najbolj učinkovito masažo mišic. Masaža palica je za masažo triger točk in omogoča pritisk na točno določene mišice. Uporablja se lahko pred in po vadbi za pospešitev krvnega obtoka, lajšanje mišične okorelosti, utrujenosti in mišičnih krčev. Masažna palica ima dva ročaja, ki omogočata dober oprijem za popolno sproščanje mišic.

Dodaj med priljubljene
Pod človeško kožo je mehko vezno tkivo, ki pokriva mišice, kosti, živce in krvne žile. V primeru prekomernega stresa se tkivo začne drgniti proti mišicam in to lahko omeji gibanje mišic in povzroči bolečino. Najbolj učinkovita rešitev za ta problem so masaž in masažna orodja, kot je masažna palica LiveUp LS5044. Masažna palica LiveUp LS5044 ima 12 diskov s premerom 47 mm s posebno površino iz trpežnega polipropilena, ki pomaga izboljšati krvni obtok, spodbuja globoka tkiva in izboljša fleksibilnost mišic. Masažna palica LiveUp LS5044 ima dolžino 45 cm, teža 270 g in ergonomsko oblikovane ročice.

Lastnosti:

  • ima 12 diskov s premerom 47 mm
  • iz trpežnega polipropilena
  • ergonomsko oblikovane ročice
  • izboljšati krvni obtok
  • spodbuja globoka tkiva in izboljša fleksibilnost mišic
  • dolžina: 45 cm
  • teža: 270 g


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli