OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

zložljiva masažna postelja s praktično torbo, max 200kg

269.70 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga: dobavljivo po: 12. april 2024

Koda: ES37028

Zložljiva masažna postelja s praktično torbo za lažje prenašanje. Aluminijast okvir z nastavljivo višino, nosilnost do 200 kg.

Dodaj med priljubljene

Merco Release je prenosna dvoslojna aluminijasta zložljiva masažna postelja s praktično poliestrsko torbo za lažje prenašanje. Postelja je enostavna za postavitev in zapiranje. Odprite kovček in izpustite noge ter jih nastavite na višino, ki jo potrebujete, nato pa namestite vzglavnik, paleto za roke in dva naslona za roke. Naslon za glavo, naslon za roke, ročna paleta so odstranljivi, če jih ne potrebujete. Ne zahteva nobenega orodja. Vse kar morate storiti je, da masažno posteljo odprete/razgrnete s sredine in noge se samodejno postavijo na svoje mesto. Hitra namestitev masažne mize prihrani dragoceni čas. Merco Release je izdelan iz umetnega usnja in pene srednje gostote debeline 4 cm. Za brisanje prahu in umazanije lahko uporabite mokro krpo. Sestavljena masažna postelja ima skupno dolžino 210 cm, širina 90 cm, višina pa nastavljiva od 60 cm do 83 cm (posamezni položaji so med seboj oddaljeni 3 cm).Skupna teža masažne postelje z vrečo je 12,5 kg in je zaradi svojih dimenzij 95 x 17 x 74 cm neverjetno kompaktna. Največja nosilnost je do 200 kg.

  • Material: aluminij, usnje, pena
  • dolžina: 210 cm, 
  • širina: 90 cm, 
  • višina pa nastavljiva: od 60 cm do 83 cm
  • teža: 12,5 kg
  • nosilnost: 200 kgSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli