BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSE NAKUPE V TEM TEDNU

v primeru plačila po povzetju imate le strošek za plačilo provizije v znesku 1,5€

masažni pripomoček LiveUp LS5043

6.50 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 3 mesecev

Koda: ES32963

Masažni pripomoček LiveUp LS5043 je priročno orodje za enostavno in učinkovito masažo telesa, ter pomaga zmanjšati bolečine.

Dodaj med priljubljene
Pod človeško kožo je mehko vezno tkivo, ki pokriva mišice, kosti, živce in krvne žile. V primeru prekomernega stresa se tkivo začne drgniti proti mišicam in to lahko omeji gibanje mišic in povzroči bolečino. Najbolj učinkovita rešitev za ta problem so masaža in masažno orodja, kot je LiveUp LS5043. Masažni pripomoček LiveUp LS5043 plastičen ročaj ter tri jeklene kroglice ki vam bodo zagotovile hitro in učinkovito "prvo pomoč". Masirate tako, da se z jeklenimi kroglicami premaknite nad ciljnim delom telesa kar pomaga zmanjšati bolečine. Masažno orodje LiveUp LS5043 ima težo 160 g, skupna dolžina 16 cm in premer kroglic 1,5 cm.

Lastnosti:

  • Ročaj: plastika
  • Masažne kroglice: jeklo
  • skupna dolžina: 16 cm
  • premer kroglic: 1,5 cm
  • Teža: 160 g


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli