HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

medicinski pripomoček za regeneracijo mehkih tkiv

45.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 3 mesecev

Koda: ES36649

Medicinski pripomoček za regeneracijo mehkih tkiv je koristno orodje za takojšnjo masažo med-mišičnega tkiva in takojšnje lajšanje mišične bolečine in napetosti.

Dodaj med priljubljene
Pod človeško kožo je mehko vezivno tkivo, ki obdaja mišice, kosti in žile - fascije. V primeru pretiranega stresa se to tkivo drgne ob mišice, omejuje nemoteno gibanje mišic in v skrajnih primerih povzroča bolečino. Najučinkovitejša rešitev te težave je masaža (po možnosti takoj) prizadetega območja. V ta namen je bilo ustvarjeno orodje Medicare, orodje za masažo med-mišičnega tkiva in takojšnje lajšanje bolečin in napetosti v mišicah. Ko uporabljate orodje Medicare, boste čutili, da se tkivo razpade in sprosti tkivo. Orodje Medicare je opremljeno s sferičnim vrhom za točkovno terapijo trde, spazmodične točke in poševnega roba z natančno ukrivljenostjo za učinkovito masažo mišic, zlasti okončin. Oblika orodja Medicare omogoča enostavno oprijem s tremi luknjami za prste, v celoti je izdelana iz visokokakovostnega jekla 304 z dimenzijami 192 x 42 x 4 mm in težo 148 gramov. Uporabite Medicare Tool pred in po naporni vadbi, da hitreje regenerirate mehka tkiva in se izognete nepotrebnim poškodbam mišic.

Lastnosti:

  • iz visokokakovostnega jekla 304
  • orodje za masažo med-mišičnega tkiva
  • s sferičnim vrhom za točkovno terapijo
  • poševni rob z natančno ukrivljenostjo za učinkovito masažo mišic
  • oprijem s tremi luknjami za prste
  • dimenzija: 192 x 42 x 4 mm
  • teža: 148 g


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli