Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Roza Joga/ Masažni set IV

26.70 €

Zaloga: DA

Koda: ES62611

Praktični masažni/joga set vsebuje masažni valj dimenzije 33 x 15 cm, 1x masažno žogico z bodicami premera 7 cm, 1x masažno žogico z gladko površino premera 5 cm ter masažno palico s posebnimi obroči, dolžine 40 cm. Celoten komplet pride s praktično torbico za shranjevanje in prenašanje.

Dodaj med priljubljene
Masažni valj - je primeren za izboljšanje stabilnosti, usklajevanje gibov, popuščanje in masiranje mišic. Valj z izbočeno površino spodbuja gibljivosti mišic in izboljšuje krvni obtok. Vadba z valjem prav tako pomaga zmanjšati bolečine v hrbtu, stabilizirati hrbtenico, izboljšati pravilno držo, pomaga pri regeneraciji po poškodbi. Pomaga pri pravilni gibljivosti in splošni drži, izboljšuje prekrvavitev, lajša stres in napetost.

Masažna žogica z bodicami - bodice rahlo masirajo kožo in tako stimulirajo krvni obtok, lajšajo mišično napetost ter bolečino in razgibajo sklepe. Z njo lahko masiramo napete mišice na točno določenem predelu, izboljšamo cirkulacijo krvi ter masiramo refleksne točke na stopalih.

Gladka masažna žoga - namenjena je sprostitvi mehkega vezivnega tkiva skozi izbrano področje telesa. Z masažo zbudite senzorične receptorje, razbremenite napetost in spodbujajte krvni obtok. Odlično masira tudi globlje mišične predele.

Masažna palica - za masažo triger točk. Omogoča pritisk na točno določene mišice. Uporablja se lahko pred in po vadbi za pospešitev krvnega obtoka, lajšanje mišične okorelosti, utrujenosti in mišičnih krčev.
Lastnosti:
  • priložena vrečka za shranjevanje
  • paket vsebuje: masažni valj, masažno palico, gladko masažno žogo ter masažno žogico z bodicami
  • Barva: črna


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli