Znesek nakupa za brezplačno pošiljanje smo iz 100€ znižali na 50€.  Uporabite lahko tudi kodo za 15% popusta na izdelke, ki niso v akciji: bozicek15 in do konca tedna nakupujete ceneje.

V primeru plačila ob prevzemu plačate le provizijo za odkupnino

masažni valjček 7,4cm

6.00 €

Zaloga v našem skladišču: DA

Koda: VS774279

Masažni valjček stimulira senzorične receptorje in jih mobilizira za delo, vaje prinašajo olajšanje osebam na rehabilitaciji, tovrstna oprema je zelo koristna pri zdravljenju valgusa spodnjih okončin in ploskih stopal pri otrocih.

Dodaj med priljubljene

Uporablja se lahko za sproščujočo masažo celega telesa, vaje za mišice rok in senzorno terapijo. Stožčaste konice izboljšujejo prekrvavitev z zmanjšanjem mišične napetosti in stimulacijo senzoričnih receptorjev, zaradi česar so popolne za otroke, popolne za delo na ravnotežju, pomagajo popraviti napake drže, zmanjšajo mišično napetost in pomagajo pri zdravljenju ploskih stopal pri otrocih.

  • Dimenzije: 3,5 x 7,4 cm (premer x višina)
  • Material: Plastika 
  • teža: 0,031 kg Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli