HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

masažna krogla 12cm/230g

15.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 3 mesecev

Koda: ES32968

Masaža žogica LivePro Targeted je zasnovana za miofascialno samomasažo, terapijo, ki se osredotoča na hipodermijo in predvsem na fascijo - vezivno tkivo, ki obkroža vse v našem telesu.

Dodaj med priljubljene
Masaža žogica LivePro Targeted je zasnovana za miofascialno samomasažo, terapijo, ki se osredotoča na hipodermijo in predvsem na fascijo - vezivno tkivo, ki obkroža vse v našem telesu. Fascija lahko negativno vpliva na celotno telo in moti delovanje posameznih organov, mišic, sklepov, kite, krvi, limfe in živčnega sistema. To motnjo povzroča duševni stres, napetost, enostranski stres ali slaba drža. Hitra, učinkovita in čudežna pomoč je v obliki masažne kroglice. Namenjena je iz pene visoke gostote s strukturirano površino, ki vam bo pomagala sprostiti mišice zaradi stiskanja mišic. Masaža žoga LivePro Targeted ima premer 12 cm in težo 230 g.

Lastnosti:

  • Material: pena visoke gostote
  • strukturirana površina
  • premer: 12 cm
  • teža: 230 g


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli