Spartan trampolin z T ročajem 136 cm

125.00 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga: Preveri rok dobave

Garancija: 12 mesecev

Koda: SP1112

Spartan trampolin z T ročajem in "bungee" vzmetenjem, premera 136 cm, zagotavlja idealno razmerje med gravitacijo in breztežnostjo. Ta model je tišji od drugih trampolinov, je močnejši in zanesljivejši.

Dodaj med priljubljene
Spartan trampolin z "bungee" vrvmi in držalom. Vrvi ščitijo in podpirajo sklepe in ligamente, saj omogočajo nižje in nežnejše skoke, kar omogoča mišicam, da opravijo težje in dalj trajajoče delo ter porabo kalorij v telesu, brez nepotrebnega obremenjevanja telesa. Podobno kot ostali modeli ta trampolin omogoča prečiščenje limfnega sistema, kjer je shranjenih največ strupenih snovi. Vadba na trampolinu zagotavlja idealno razmerje med gravitacijo in breztežnostjo, kar stimulira organe in delovanje majhnih kot velikih mišic v telesu. Služi tudi drugim ključnim telesnim in duševnim funkcijam, od hitrejše prebave do duševnega zdravja. Ta model je tišji od drugih trampolinov, je močnejši in zanesljivejši.

Lastnosti:


  • Premer: 136 cm
  • Kovinsko ogrodje z držalom
  • Vzmetenje: "bungee" vrvi
  • Maksimalna teža uporabnika: 100 kgSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli