OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

pilates in aerobika zajema: pilates opremo, ravnotežne deske, vadbene podloge, kolebnice, hulahoop, step pručke, žoge za vadbo, skakalne žoge, itd

Pilates, joga ali aerobika so med najbolj priljubljenim vadbam, ki se jo lahko izvajajo na nekoliko različne načine. da izkusite vadbo v popolnosti so potrebni tudi ustrezni rekviziti , ki pomagajo pri pravilni in varni izvedbi vadbe. Omenjene vadbe temeljijo na vajah za krepitev telesnih mišic in jih lahko izvajate kar doma ali v naravi. V kolikor obiskujete vodeno vadbo se boste o uporabi športnih izdelkov poučili na sami vadbi, v kolikor pa vadite sami doma, vam priporočamo, da si ogledate kakšen video vadbe kjer vas bodo vodili čez posamezne elemente.

Eden izmed najpomembnejših pripomočkov za jogo je blazina, ki služi kot podlaga in zagotavlja oporo za telo med vadbo. Blazine so lahko iz različnih materialov, vendar se priporoča tanjša in nedrseča .
Za vadbo joge na prostem, se lahko uporabljajo tudi bolj kompaktne blazine, ki zagotavljajo udobje in oporo za telo med vadbo. Ko se vadba konča, se lahko uporablja tudi odeja oziroma birsačka za ogrevanje in sprostitev mišic.

Kvader za jogo, služi kot podpora za roke in noge ter pomaga doseči pravilno držo. kvadri so lahko iz različnih materialov, vendar se najpogosteje uporabljajo tisti iz pene ali lesa.

Pas ali trak ja jogo je koristen pripomoček, ki služi kot opora za roke in noge in pomaga pri ohranjanju pravilne drže. Lahko se uporablja tudi za izboljšanje fleksibilnosti.

Joga wheel  oziroma velik obroč je pripomoček, ki služi kot podpora za hrbet in ramena ter pomaga pri raztezanju in izboljševanju fleksibilnosti. Obroč je lahko iz različnih materialov, vendar se najpogosteje uporablja tisti iz trpežne plastike oblazinjen z peno.

Masažni valj, ki se lahko uporablja tudi za raztezanje hrbta in ramen, pomaga pri sprostitvi mišic in izboljševanju drže. Valji so lahko iz različnih materialov, vendar se najpogosteje uporabljajo tisti iz pene ali gume.

Nogavičke za jogo zagotavljajo oporo in stabilnost med vadbo. Nogavičke so lahko iz različnih materialov, pomembno je da imajo nedrseče podplate da dobro držijo podlago.

Pozorni bodite pred nakupom velike žoge za vadbo. Pravilni način izvajanja vaj je namreč v tem primeru odvisen prav od velikosti žoge, ki mora biti prilagojena vaši velikosti, teži in dolžini nog. V kolikor je žoga prevelika ali premajhna, bo to vplivalo na izvajanje vaj. Nepravilni položaji pri vajah pa lahko naredijo več škode kot koristi.

Joga ring je pripomoček, ki služi pri raztezanju in pri izboljševanju drže. Ring je lahko iz različnih materialov, vendar se najpogosteje uporablja tisti iz trpežnega plastike.

Vse te pripomočke lahko kupite pri nas. Izberite kvalitetne in trpežne pripomočke, saj so vam lahko v pomoč še dolgo časa.

Vabljeni k prebiranju bloga na temo ---> VAJE ZA PALITES IN JOGO ali na splošno o tem kaj potrebujete za začetek pilates vadbeS klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli