HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

pilates in aerobika zajema: pilates opremo, ravnotežne deske, vadbene podloge, kolebnice, hulahoop, step pručke, žoge za vadbo, skakalne žoge, itdPilates, joga in aerobika so posebna vrsta vadbe, ki temelji na vajah za krepitev telesnih mišic. So priljubljena oblika vadbe, ki jo lahko izvajate doma ali v naravi. V tej kategoriji lahko najdete opremo za jogo in pilates, žoge za vadbo in aerobiko, podloge za vadbo, ravnotežne plošče, žoge za skakanje, kolebnice in hula hoop obroče. Vsak od omenjenih izdelkov je namenjen določeni vadbi in razvijanju določenih mišic. V kolikor obiskujete vodeno vadbo se boste o uporabi športnih izdelkov poučili na sami vadbi, v kolikor pa vadite sami doma, vam priporočamo, da si ogledate kakšen video vadbe kjer vas bodo vodili čez posamezne elemente. V kolikor ste popolni začetniki vam vsekakor priporočamo da izdelke pred nakupom probate. Obiščite eno ali dve vodeni vadbi in preizkusite izdelek.
Pozorni bodite pred nakupom velike žoge za vadbo. Pravilni način izvajanja vaj je namreč v tem primeru odvisen prav od velikosti žoge, ki mora biti prilagojena vaši velikosti, teži in dolžini nog. V kolikor je žoga prevelika ali premajhna, bo to vplivalo na izvajanje vaj. Nepravilni položaji pri vajah pa lahko naredijo več škode kot koristi.

vabljeni k prebiranju bloga na temo ---> VAJE ZA PALITES IN JOGO ali na splošno o tem kaj potrebujete za začetek pilates vadbe

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli