HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Podloga za vadbo Merco 60 x 60 x 1,2 cm 4 kosi

16.20 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES34496

Podloga za vadbo Merco 60 x 60 cm je sestavljena iz štirih puzel iz kakovostne EVA pene, primerne za vadbo in lažje fitnes naprave. Ta sklop ustvarja površino 1,44 m2, debelina 12 mm. Podloge so antracitno črne barve.

Dodaj med priljubljene

Merco fitnes 60 x 60 x 1,2 cm je komplet štirih blazin iz črne EVA pene, ki jih lahko uporabite kjerkoli, da zaščitite tla pred poškodbami. Podloga za vadbo lahko uporabite v profesionalnih in domačih telovadnicah. Te podloge se uporabljajo za vadbo, toda zahvaljujoč inovativni zaprti celični strukturi se lahko uporabljajo tudi kot blazine pri lažjih fitnes napravah. Poleg tega je uporabljen EVA material vodoodporen, nedrseč, netoksičen in enostaven za vzdrževanje. Komplet fitnes blazinic Merco vključuje štiri blazine, vsaka blazina ima dimenzije 60 x 60 x 1,2 cm, dva robova za poravnavo celotne površine in ključavnice za enostavno povezavo. Kombinacija štirih plošč ustvarja površino 1,44 m2.

Lastnosti:

  • Velikost: 60x6o cm
  • Debelina: 1,2 cm
  • Material: EVA pena 
  • z zaključnim robom na dveh stranicah
  • za vadbo ali kot podloga za lažje fitnes naprave
  • Kombinacija štirih plošč ustvarja površino 1,44 m2

Sorodni izdelki

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli