Joga Hammock - viseča joga

123.00 € BREZPLAČNA DOSTAVA

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 18

Koda: ES35958

Zračna joga Merco Yoga Hammock je osnovna oprema za vadbo zračne joge doma. Primerno za prostore z višino stropa od 2,6 do 3,2 m.

Dodaj med priljubljene

Zračna joga Merco Yoga Hammock je izdelana iz dakronske tkanine, ki je zasnovana tako, da se pritrdi na druge dele zračnega toka za vadbo joge. Razlogi za njegovo priljubljenost so številni, saj jo je mogoče uporabiti na več načinov in izboljšati vašo telesno gibljivost. Ko obvladate nekaj osnovnih položajev, povečajte prožnost, dobite boljšo trdnost jedra, močnejše sklepe, previsoko držo, zmanjšajte stres in napetost, bolj osvežite spanje, manj maskule in bolečin v kosteh, boljši prekrvavitev. Dimenzije viseče mreže so 5 x 2,5 m, primerna je za dom in garsonjero z notranjimi višinami od 2,6 - 3,2 m.

Opozorilo: Merco Yoga Hammock je zasnovan samo za eno odraslo osebo. Prepričajte se, da imate dovolj prostora okoli sebe, da lahko varno izvajate trike in poze. Pred vsako uporabo preverite stanje in vezavo viseče mreže. 


Navodila za montažo: Razdalja med stropnima nosilcema, mora biti dovolj velika, da obe strani mreže, uporabniku visita ob ramenih. Torej, razdaljo med nosilcema določa širina ramen uporabnika. Mrežo namestimo tako, da obe strani visita ob ramenih. Po navadi je razdalja med stranema približno 65 cm. Vsebina paketa:

  • 2 vzmeteni križni kavelj z 8 težkimi vijaki za betonski strop
  • 2 trdna predhodno preizkušena karabina s kapaciteto vleke do 25 kN (2500 kg)
  • 2 varnostna jermena z dolžino 110 cm in z 8 šivi
  • svilnata viseča mreža z dimenzijami: 5 x 2,6 m
  • priporočena višina v zaprtih prostorih: 2,6 - 3, 2 m
  • tkanina: Dacron (kopoliester)
  • zunanja / notranja uporaba


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli