GIMNASTIČNA ŽOGA PREMERA 55 CM modra

24.00 €

Zaloga: DA

Koda: G-1004

Okolju prijazna vadbena žoga POVUMGA - izdelana iz profesionalnega PVC materiala, vzdržljiva, protizdrsna, čvrsta, enostavna za čiščenje, nosilnost 400kg, protipočna

Dodaj med priljubljene

VISOKA KAKOVOST: izdelana iz hipoalergenega materiala in okolju prijazna. Ta žoga za fitnes je zelo trpežna, odporna na pokanje. Lahko prenese do 400kg. Žogo lahko uporabljate vsak dan kot stol z žogo za vadbo ravnotežja za pisarno za delovno mizo, da izboljšate svojo držo.


ZAČNITE Z VADBO: Lahko uporabite za vadbo mišic jedra, lajšanje bolečin v hrbtu in popravljanje drže. Prav tako vam lahko pomaga izboljšati ravnotežje telesa in koordinacijo, ko dvigujete uteži z utežmi ali drugo opremo za vadbo.


MUST HAVE za NOSEČNICE: Primerna za uporabo kot porodna žoga v nosečnosti. Uporablja se lahko tudi kot fizioterapevtski zdravstveni program, ki vam pomaga zavzeti različne položaje in položaje za lajšanje stresa, sprostitev telesa in umiritev uma.

TLAČILKA: priložena tlačilka, ki vam bo pomagala napihniti žogo za ravnotežje na standardno velikost. Največji premer je približno 55 cm. Običajno traja polnjenje 5-8 minut. Vse nove žoge bodo imele vonj . Priporočamo, da jo pred uporabo zračite 1-3 dni. Vonj hitro razblini, žogo obrišite z mešanico dveh delov vode in enega dela kisa. Enostavno čiščenje: s to mešanico obrišite žogo med intenzivnimi treningi.

PROTIPOČNA - ko jo prebodete z ostrim predmetom, vadbena žoga počasi pušča.Ne bo takoj počila, kar bi povzročilo poškodbe ob padcu

UPORABA: Odstranite  ventil s snemalnikom čepa, ki je priložen vadbeni žogi. Zasukajte ventil naprej in nazaj z gibi navzgor, dokler ventila popolnoma ne odstranite iz žoge. OPOMBA:


1. Izogibajte se dolgotrajnemu izpostavljanju neposredni sončni svetlobi ali visokim temperaturam .
2. Ne izpostavljajte ostrim predmetom.
3. POZOR! Paket vsebuje majhne dele, ki jih je treba shraniti,da bi se izognili nevarnosti, da bi jih otroci pogoltnili.
4. POZOR! Paket vsebuje plastične vrečke, ki morajo biti izven dosega otrok, saj se lahko zadušijo.
5. Žoga za vadbo ni otroška igrača, zato bodite previdni in ne pustite, da jo uporabljajo otroci, ki si lahko ob neprimerni uporabi povzročijo poškodbe zaradi padca.


  • Barva: modra
  • Velikost žoge: 55cm
  • Material: PVC
  • Teža: cca1 kg
  • PAKET VKLJUČUJE:
  • 1 X žoga
  • 1 X ročna tlačilka
  • 2 X ventil
Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli