Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

žoga za pilates ali jogo 23 cm modra

2.55 €

Zaloga: DA

Zaloga pri dobavitelju: 271

Koda: ES64664

Žoga za pilates je odličen večnamenski pripomoček za fitnes vadbe, jogo, rehabilitacijske vaje itd. Premer 20-23 cm. (odstopanja v velikosti) Pakirana samo v prozorno PVC vrečko!

Dodaj med priljubljene

Overball Merco FitGym je odlično večnamensko orodje za fitnes vadbe, terapevtske vaje, jogo in rehabilitacijo. Prvotno so jo uporabljali za dihalne vaje za otroke, danes pa jo široko uporabljajo v različnih panogah. Žogo lahko uporabljate ne samo med športom, ampak tudi kot oporo za hrbet pri dolgotrajnem sedenju v pisarni. Stopnja napihnjenosti vpliva na težavnost vaje. Overball FitGym je izdelan iz trpežnega PVC materiala in se lahko napihne do premera 23 cm. Žogo preprosto napihnete s pomočjo priložene cevi. Nosilnost žoge je max. 100 kg.

Lastnosti:

  • odličen večnamenski pripomoček za vadbo, rehabilitacijo itd
  • material: PVC
  • max. premer: 23 cm
  • max. nosilnost: 100 kg


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli