OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Podloge za telovadbo

Blazine za vadbo so nepogrešljiv pripomoček

Za izvajanje joge, aerobike ali pilates-a so podloge za vadbo fantastičen pripomoček. V ponudbi si lahko ogledate igralne podloge, tanjše podloge za vadbo, debelejše podloge za vadbo in tatami – pene puzle. Podloge pa niso primerne samo za vadbo, temveč omogočajo tudi varno igro otrok in zaščito tal ali pa celo kot ležalka za na plažo. Kvaliteten produkt iz kakovostnega materiala vam bo služil daljše časovno obdobje.

Podloga za telovadbo v različnih izvedbah

Pri skupinskih vadbah se najpogosteje uporabljajo debelejše ali tanjše podloge v zvitih različicah. Te so najenostavnejše za pogosto prenašanje, hkrati pa s svojo velikostjo rezervirajo ravno pravšnjo površino, ki jo potrebujete pri vadbi. Najpogosteje se uporabljajo za vadbo v telovadnicah kot na primer pri tečaju joge, pilatesa in podobno.

Gimnastične blazine so od vadbenih blazin debelejše. Po večini se jih zloži ali napihne. Po merah so večje od klasičnih blazin za vadbo in manj praktične za vsakodnevno prenašanje. Puzzle oziroma tatami sestavljive blazine pa na splošno postavimo na tla, kjer bodo le te stale dlje časa. Kot omenjeno se jih lahko uporablja tako doma za zaščito tal ali za otroško igro, kot v telovadnicah ali fitnes centrih. 
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli