OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

Merco masažna podloga za jogo 103x31,5x1,4 cm

Koda: ES29819X

Merco masaža blazina za jogo ponuja resnično novo dimenzijo na področju blazin za vadbo. Masažna blazina je opremljena z masažnimi točkami povsod, kar bo okrepilo občutek popolne sprostitve med vadbo. Uporaba masažnih točk pripomore k sproščanju celotnega telesa, vključno z umom.

Merco masaža blazina za jogo ponuja resnično novo dimenzijo na področju blazin za vadbo. Masažna blazina je opremljena z masažnimi točkami povsod, kar bo okrepilo občutek popolne sprostitve med vadbo. Uporaba masažnih točk pripomore k sproščanju celotnega telesa, vključno z umom. Na blazini lahko izvajate vaja za sproščanje mehkega vezivnega tkiva, prebujanja senzoričnih receptorjev, krepitev imunskega sistema, zmanjšanje napetosti in spodbujanje metabolizma. Vadba na masažni blazini pripomore k boljšemu počutju kadar ste pod stresom, ali imate težave z utrujenostjo in slabim spancem, ter bolečinami v hrbtu.

Lastnosti:


  • dolžina: 1,030 mm
  • širina : 315 mm
  • debelina: 14 mm
  • teža: 640 g

Slika Koda Izdelek Zaloga Garancija Količina Cena/kos  
   ES29819 ES29819 Merco masažna podloga za jogo 103x31,5x1,4 cm črna Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
30.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene
   ES29820 ES29820 Merco masažna podloga za jogo 103x31,5x1,4 cm rdeča Preveri zalogo Garancija:  0 mesecev
Kol.:
30.00 €
Kol.:
Dodaj v košarico   Dodaj med priljubljene

Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli