HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Napihljiva gimnastična blazina Air Box 130 x 100 x 20 cm

Redna cena :169.00 €

167.31 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES39710

Manjša različica klasičnih AirTracks gimnastičnih blazim. Dimenzije 130 x 100 x 20 cm, priložena torba za shranjevanje in prenašanje.

Dodaj med priljubljene
Air Block je miniatura klasičnih AirTracks blazin. Čeprav je ta blazina manjša, lahko na njej izvajate vse gimnastične in akrobatske elemente kot na klasičnih AirTracks blazini. Vaje lahko izvajate v telovadnicah, fitnes centrih, doma v sobi, na vrtu in celo zunaj v parku. Edini pogoj je, da vedno skrbno preverite mesto, kamor namestite blazino. Izogibajte se ostrim predmetom in izberite čim bolj gladko površino, pod blazino priporočamo uporabo dodatne podloge. Na blazino Air Block ne stopajte v čevljih, temveč v nogavicah ali z bosimi nogami. Za enostavno napihovanje uporabite tlačilko Air 120 ali električni kompresor (ni priložen). V paketu boste našli praktično vrečko in komplet za popravilo. Za razliko od klasičnih telovadnih blazin je Block lahek in kompakten, zato ga otroci lahko obvladajo. Ni vam treba vedno hoditi v telovadnico, da bi vadili salte ali premete. Zahvaljujoč višini 20 cm napihnjena blazina zmanjšuje tveganje za poškodbe med vadbo. Absorbira udarce in idealno vzmeti, odvisno od trdote, do katere napihnete - nižji tlak za mehkejše ali višji za boljši odboj. Zračni blok ni zasnovan za vzdrževanje tlaka, zato lahko med neuporabo (tudi čez noč) nekoliko upade. Pred vsakim treningom se prepričajte, da se tlak AirTrack ujema z vašimi potrebami.

Lastnosti:

  • Material: vinil
  • Dimenzije: 130 x 100 x 20 cm
  • Teža: 5 kg


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli