HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Napihljiva gimnastična blazina Trick 3 Extra Air Track 300 x 100 x 20 cm

Redna cena :292.80 €

289.87 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES39703

Napihljiva gimnastična blazina za trening gimnastike, borilnih veščin, parkourja itd. Dimenzije 300 x 100 x 20 cm, vključuje kompresor in torbo.

Dodaj med priljubljene
AirTrack Trick 3 Extra je profesionalni in sodoben pripomoček za trening skoraj vseh akrobatskih elementov. Uporablja se lahko ne samo za gimnastiko, borilne veščine, ples ali trening parkourja, temveč tudi za prostočasno skakanje doma. Po vsaki uporabi natančno preverite območje, kamor boste postavili blazino. Izogibajte se ostrim robovom in različnim neravninam. V primeru uporabe na prostem na vrtu ali v parku priporočamo uporabo dodatne osnovne blazine, ki bi AirTrack zaščitila pred morebitnimi poškodbami. AirTrack absorbira udarce in tako zmanjša tveganje za poškodbe. Iz tega razloga je primeren tudi za najmanjše. Pravilno funkcionalnost regulirate tudi z gostoto tlaka. Če želite to orodje bolj uporabljati za učinkovite in dinamične poskoke, priporočamo, da ne napihnete do polne zmogljivosti. V nasprotnem primeru pri treningu stoje na rokah ali izvajanju salt, napihnite Airtrack tako, da je dovolj trd. Pred vsakim treningom se prepričajte, da se tlak AirTrack ujema z vašimi potrebami. Na eni strani je na blazini bela črta, ki jo boste uporabili za vajo popolne izvedbe različnih elementov. Pomaga ohranjati akrobacije naravnost. V paketu je tudi praktična torbica. V napihnjenem stanju stranske zanke olajšajo prenos. Za samo napihovanje skrbi električni kompresor. Za uporabo zunaj dosega napajalnika priporočamo nakup ročne črpalke Air 120 ali Air 180.

Lastnosti:

  • Dimenzije: 300 x 100 x 20 cm
  • Stranske zanke za lažje premikanje po prostoru
  • Teža: 11 kg
  • Paket vključuje: kompresor, komplet za krpanje, vrečko za prenos


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli