HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

napihljivi AirTrack Flip 4 za telovadbo ali parkour trening 400x100x10 cm

300.50 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES38711

Praktična napihljiva blazina AirTrack Flip 4 za gimnastiko ali parkour za otroke in mladino. Dimenzije: 400 x 100 x 10 cm

Dodaj med priljubljene
Trening gimnastike v udobju vašega doma se lahko začne varno, z napihljivo blazino Exon Jump AirTrack Flip 4. Blazino lahko uporabite v stanovanju ali na vrtu. AirTrack blazina se lahko uporablja tudi v fitnes centru, v šoli ali samo za prosti čas doma ali na vrtu. Blazina AirTrack Flip 4 se lahko uporablja tudi za trening gimnastičnih telovadcev na tekmovalni ravni. Napihljiva blazina AirTrack je lahka in jo je mogoče pripraviti ali očistiti v nekaj minutah. Konstrukcija blazinice je v celoti izdelana iz dvostenske tkanine DWF (Double Wall Fabric) z izboljšano sposobnostjo zapiranja napihnjenega zraka. Zahvaljujoč tehnologiji DWF AirTrack Flip 4 ponuja odlične pogoje za izvajanje vaših trikov, hkrati pa ima razmeroma majhno težo in sposobnost preprostega zlaganja, tako da lahko blazino vzamete skoraj kamor koli. Ni vam treba vedno hoditi v telovadnico, da bi vadili salte. Zahvaljujoč višini 10 cm napihnjena blazina zmanjšuje tveganje za poškodbe med vadbo. Absorbira udarce in nudi idealno vzmetenje, odvisno od trdote, do katere napihnete - nižji tlak za mehkejše udarce ali višji za boljši odboj. Na eni strani je na blazini modra črta, s katero lahko vadite popoln dizajn različnih elementov. Pomaga ohranjati ravno črto med akrobacijami. AirTrack ni zasnovan za vzdrževanje pritiska, zato lahko med neuporabo (tudi čez noč) nekoliko izpusti zrak. Pred vsakim treningom se prepričajte, da se tlak AirTrack ujema z vašimi potrebami.

Opozorilo: Pred uporabo AirTrack blazine preberite varnostna navodila!

Lastnosti:

  • Material: 1,2 DWF (dvostenska tkanina)
  • Dimenzija: 400 x 100 x 10 cm
  • Teža: 15,1 kg
  • V paketu: kompresor, komplet za lepljenje
  • Paket NE vključuje torbe za nošenje


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli