Nedrseča podloga za skakanje z kolebnico hitro in učinkovito odvaja vlago s kontaktne površine in poveča trenje. Sprednja stran je namenjena preprečevanju zdrsa  pri skokih, zadnja stran pa je namenjena različnim podom za dober oprijem.
Podloga je izdelana iz visokokakovostnega materiala in vrhunskega oblazinjenja, ki absorbira udarce, ščiti vaša stopala med skakanjem, razbremeni udarce kolen in ščiti vaša kolena, sklepe ter preprečuje poškodbe. Ima učinek dušenja hrupa, proti zdrsu in blaženja udarcev. Visokokakovostna zasnova zaprtih lukenj izboljša funkcijo blaženja udarcev, zmanjša hrup in učinkovito preprečuje motenje družine in sosedov. Poveča dolgo življenjsko dobo kolebnice. 
Podlogo očistite z vlažno krpo, hladno vodo in blagim detergentom, posušite. Podloge naj se ne izpostavljate soncu dlje časa. 

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli