do 22.3. izkoristi 15%popust* na skiroje, uporabi kodo: skiro15

do 20.3. izkoristi 10%popust* na kotalke in rolerje, uporabi kodo: pisanka23

*Popust velja na izdelke ki niso v akciji

Ravnotežne plošče , ravnotežna plošča, twister, vitalner, ravnotežne deska, ravnotežna blazina in ravnotežna polžoga, bosu polžoga, ravnotežni kvaderZa krepitev jedra trupa in izboljšanje stabilnosti so vam na voljo ravno ravnotežne plošče, blazine, kvadri. Ne le da boste okrepili različne mišične skupine temveč boste izboljšali tudi svojo držo. V tej kategoriji si lahko izberete tudi twister oziroma vitalner, ki vam bo zagotovil vitko postavo in ravnotežne deske, ki bodo izboljšale vašo stabilnost ter krepile mišice.
Ravnotežnostne deske, krožnike, plošče ali kvadre se pogosto uporablja tudi pri fizioterapijah ter kot igra za otroke, saj si z njimi urijo tako ravnotežje kot mišice. Poleg ravnotežnostnih desk, ki imajo na dnu ovalno ali okroglo dno, poznamo tudi ravnotežne blazine, ki so ali niso hkrati tudi masažne. Primerne so za tiste z večjimi težavami pri ravnotežju na eni ali obeh nogah. Oglejte si široko ponudbo ravnotežnostnih pripomočkov na spletni trgovini s športno opremo G-sport.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli