ročke za sklece Excellent Splice

59.10 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 24

Koda: ES37289

Merco ročke za sklece Excellent z večnamensko vadbeno desko, ki vam bo pomagala okrepiti ramena, tricepse, prsni koš in hrbet. Enostavna prilagoditev, enostavno prenosljiva.

Dodaj med priljubljene
Merco ročke za sklece Excellent z večnamensko vadbeno desko so zasnovane za krepitev ramen, tricepsa, prsnega koša in hrbta. Preprosto vsatvite ročke v barvne položaje na deski in lahko začnete z vadbo. Deska in ročke so narejeni iz trpežne ABS plastike, ročke imajo silikonske protizdrsne ročaje. Fitnes deska ima dimenzije 90 x 39 x 3 cm in teža 2,2 kg, prijemi ročajev pa so široki 13 cm. Deska ponuja 14 položajev za vadbo: 4 za ramena (rdeča barva), 3 za tricepse (zelena barva), 5 za prsni koš (modra barva) in 2 za hrbet (rumena barva). Zaradi tega so ročke za sklece Excellent  z večnamensko vadbeno desko idealen kos opreme za domače telovadnice ali šole.

Lastnosti:

  • Material: ABS plastika, silikonski ročaji
  • Dimenzija: 90 x 39 x 3 cm
  • Širina ročajev: 13 cm
  • Teža: 2, 2 kg
  • 14 položajev za vadbo


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli