Športne torbe za v fitnes

Športna torba bo vsakodnevno vaš zvesti spremljevalec na poti v vaš fitnes center. Pomembno je, da izberete tako torbo, ki vam je všeč, hkrati pa dobro opravlja svojo funkcijo. Danes je na trgu veliko različnih vrst torb narejenih iz razno raznih materialov vendar bo za fitnes najbolje da izberete torbo iz vodoodpornega materiala ki se hitro suši saj si verjetno ne želite da bi po vadbi torba vpila ves znoj od perila ki bi ga prenašali v torbi.

V fitnes torbo lahko pospravite vse pripomočke za vadbo, brisače, shaker, fitnes oblačila in čevlje. Pri nas vam nudimo uporabne športne torbe različnih oblik. Veliko torb ima ločene predelke za čevlje, prezračevalne luknje za pretok zraka, da bodo vaši čevlji in umazana oprema ločeni od čistih stvari. Velikokrat imajo dodaten nepremočljiv žep za mokre stvari, ki vam pride prav zlasti na bazenu za mokre brisače ali kopalke ter dodatne žepe za drobne stvari. V naši ponudbi najdete tudi vrečke za opremo katere lahko uporabite tako za obutev kot za umazano perilo v kolikor imate torbo ki nima teh dodatnih predalčkov.  Torbe so opremljene tudi z prilagodljivim trakom za nošenje  preko rame ali pa nastavljivimi naramnicam v kolikor se gre za nahrbtnik. 


vrečka za športno opremo

vrečka za športno opremo

Fitnes torbe pa niso primerne samo za v fitnes, uporabite jih lahko tudi za krajši dvodnevni izlet, kadar ne potrebujete s seboj veliko oblačil in opreme, ali pa za pobeg na morje saj vanjo lahko pospravite vse kar potrebujete.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli