do 22.3. izkoristi 15%popust* na skiroje, uporabi kodo: skiro15

do 20.3. izkoristi 10%popust* na kotalke in rolerje, uporabi kodo: pisanka23

*Popust velja na izdelke ki niso v akciji

trening za moč zajema: fitnes klopi, uteži, ročke, obtežilni jopiči, utežne vreče, bulgarian vreče, fitnes žoge, žoge medicinke, reztezniki....Eden izmed najbolj priljubljenih treningov je trening za moč, saj okrepite vse mišične skupine. V tej kategoriji so vam na voljo drogovi za dvigovanje, uteži, ročke, palice, žoge medicinke in oječevalci zapestja. Trening za moč je primeren tako za vadbo in krepitev mišic kot za tiste ki potrebujete rehabilitacijo po poškodbah.
Drogovi za dvigovanje so odlična vadba za razvoj mišic na hrbtu, rokah, trebuhu in ramenskem obroču. Vaje na dvigovalnem drogu namreč krepijo telo na osnovi lastne teže. Medicinske žoge vam bodo pomagale pri številnih vajah za trup, noge in roke. Na spletu lahko najdete številna navodila kako vaje z medicinko izvajati pravilno. Seveda so tu še uteži za roke in ojačevalci zapestja.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli