Vračilo izdelkov

Pravica do odstopa od nakupa - vračilo blaga


Končni kupec ima pravico, v štirinajstih (14) dneh po prevzemu do vračila blaga brez odškodnine za nakupe opravljene v spletni trgovini. Vendar je kupec dolžan nositi nastale poštne stroške. O nameravanem vračilu nas morate pisno obvestiti , najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga, in sicer po pošti (G-sport d.o.o., Za grabnom 7, 1351 Brezovica ali po  elektronski pošti ), blago pa vrniti v 14ih dneh po poslanem pisnem obvestilu o odstopu. 

Prejeto blago se mora vrniti nerabljeno, nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.


Izdelki morajo biti nerabljeni, in pravtako  v originalni, nepoškodovani in nepolepljeni embalaži skupaj s priloženo dokumentacijo. Priložena mora biti kopija računa ter dopis ki vsebuje razlog zakaj vračate, telefonski kontakt ter št. TRR v primeru vračila denarja. Paket mora biti ob vračilu preko pošte ovit v zaščitno folijo, vrečko ali drug zaščitni papir v kolikor ste ga v zaščitni foliji prejeli, lepljene poštnih dokumentov na originalno embalažo ni dovoljeno  (razen če ste paket tudi vi prejeli polepljen na originalno embalažo) V primeru da bomo v vračilo prejeli uničeno in polepljeno embalažo si pridržujemo pravico do vračila zmanjšanega zneska kupnine ali zavrnitve izdelka.

Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila originalna embalaža odstranjena ali raztrgana, razstrižena ... prav tako možnost ne velja za izdelke naročene po naročilu. V primeru, da prejmemo poškodovan izdelek oz. v drugačnem stanju kot vam je bil poslan, imamo pravico zavrniti izdelek. Ponudnik vrne kupnino najkasneje v roku 14-ih dni od prejetja vrnjenega blaga. Stroške poštnine krije pošiljatelj sam razen v primeru upravičene reklamacije. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. 

Pogoji za vračilo blaga ne veljajo za izdelke prodane podjetjem za nadaljno prodajo . 


Vračilo izdelka v reklamacijo v garancijskem roku 

Če želite uveljavljati garancijo ali koristiti servisne storitve izpolnite obrazec in vas bomo kontaktirali glede vračila. 
V primeru pošiljanja izdelka na naše stroške nas morate pred pošiljanjem obvestiti na telefon 070 661 471 ali email . Prevzem paketa na vašem naslovu naročimo mi, Paketov z odkupnino ne sprejemamo

več o vračilu lahko preberete v pogojih poslovanja

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli