do 22.3. izkoristi 15%popust* na skiroje, uporabi kodo: skiro15

do 20.3. izkoristi 10%popust* na kotalke in rolerje, uporabi kodo: pisanka23

*Popust velja na izdelke ki niso v akciji

Igre in igrala kot so: zunanja igrala, namizne igre, elektronske tarče, trampolini, gugalnice, akrobatski zmaji itdZunanja in notranja igrala za otroke in odrasle

Kupujete trampolin za vašega otroka za na vrt ali dvorišče? V tej kategoriji se nahaja kvalitetna ponudba zunanjih igral za zabavno in zdravo aktivnost vaših otrok kot sta trampolin, dodatki in oprema za trampolin ter gugalnica za eno ali več oseb. V kategoriji Namizne igre boste našli namizni nogomet, namizni hokej, biljard pa tudi set namiznih iger, poker ter ostale družabne igre kot so lesena šahovska figura ter šahovnica. Da je ponudba še bolj široka pa so vam na voljo tudi elektronske tarče in pikado, pripomočki za balinanje, frizbi, akrobatski zmaj, spinner ter ostale igre in igrala. 

Zunanja igrala imajo lahko pomembno funkcijo pri otrokovem razvoju. V današnjih časih otroci vse več časa preživijo pred televizijskimi in računalniškimi ekrani, česar seveda ne moremo šteti med kakovostno preživljanje časa. V hitrem tempu življenja je za odrasle vse težje, da si pogosto vzamejo čas za svoje najmlajše in jih povabijo na športno aktivnost v naravo. Zunanja igrala so lahko rešitev, saj jih preprosto postavite pred hišo, otroci pa se lahko na njih zabavajo, brez da bi vas pri tem skrbelo. Tako otroci več časa preživijo na prostem, se zabavajo, družijo in razvijajo motorične sposobnosti. S tem pa ste razbremenjeni tudi vi. Trampolin je lahko odlično telovadno orodje za vso družino, gugalnice nudijo otrokom izdatno zabavo, saj se na njih radi zadržujejo. Pikado je primeren za nekoliko večje otroke in odrasle. Z njim krepimo zmožnosti osredotočenja, razvija pa se tudi pozitivna tekmovalnost. K igri balinanja lahko povabimo celo družino. Tobogani so primerni za najmlajše. Spodbudili jih bodo k zabavi in rekreaciji. V deževnem vremenu se za dobro izbiro izkažejo namizne igre, s katerimi spodbudimo razvoj logičnega razmišljanja in inovativnosti, hkrati pa preživimo za prijetno druženje in povezovanje med družinskimi člani.
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli