HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI

Bumerang Aerobie Orbiternm 30M24

24.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES35527

Edinstven trikotni bumerang za tiste ljudi, ki želijo aktivno preživeti prosti čas. Dolžina strani je 29 cm in je zasnovana posebej za desničarje.

Dodaj med priljubljene
Boomerang Aerobie Orbiter leti okoli 28 m in se vrne. Ima edinstveno trikotno obliko z mehkimi in fleksibilnimi robovi. Boomerang Aerobie Orbiter je dobro viden zahvaljujoč svetli barvi. Navodila za metanje bumeranga so na embalaži in na samem bumerangu. Ne skrbite, če se bumerang ne vrne prvič ne obupajte! Boomerang Aerobie Orbiter resnično deluje in to je samo stvar prakse, občasno vetra. Rekord v metu in ulov bumeranga Aerobie Orbiter, ne da bi padel na tla, drži José Drummond iz Brazilije - neverjetnih 720 metov!
Lastnosti:
  • mehak gumijast rob
  • svetle barve za večjo vidljivost
  • trikotna oblika
  • dolžina stranice: 29 cm
  • izdelani posebej za desničarje
  • priporočena starost 13+
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli