Znesek nakupa za brezplačno pošiljanje smo iz 100€ znižali na 50€.  Uporabite lahko tudi kodo za 15% popusta na izdelke, ki niso v akciji: bozicek15 in do konca tedna nakupujete ceneje.

V primeru plačila ob prevzemu plačate le provizijo za odkupnino

Leteči obroč Aerobie Sprin naključna barva

22.80 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Na zalogi pri dobavitelju: 5

Koda: ES35516

Leteči obroč Aerobie Sprin je visokozmogljiv, ima odlične letalne lastnosti, zasnovane za manjše prostore. Premer 25 cm, teža 61 g.

Dodaj med priljubljene
Leteči obroč Aerobie Sprin ima odlične značilnosti letenja, leti naravnost in 2x dlje kot navadni leteči krožniki. Namenjen je manjšim prostorom (parki, igrišča, plaže, kampi), priporočljiv je za otroke, starejše od 7 let. Zahvaljujoč svoji edinstveni konstrukciji obroč enakomerno pluje v zraku - kot da leti med nevidno plastjo ledu. Ta učinek deluje tudi pri različnih hitrostih metanja. Rob obroča je izdelan iz mehkejše gume, lahko se dobro ujame in se brez poškodb zlahka odbije od ovir.
Lastnosti:
  • leti 2-krat dlje od običajnih letečih obročev
  • premer: 25 cm
  • primeren za manjše prostore
  • teža: 61 g
  • ne plava v vodi
  • priporočena starost 7+
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli