Brezplačna poštnina za nakupe nad 30€ vse do prvega oktobra

zaračuna se le strošek provizije 1,30 € v primeru plačila po povzetju

MEHEK FRIZBI - junior naključne barve

2.40 €

Zaloga v našem skladišču: Preveri rok dobave

Na zalogi pri dobavitelju: 6

Koda: ES25490

Soft frizbi Merco za zabavno igro, lahko služi tudi kot orodje za otroke, da razvijejo osnovno delo koordinacije oči in rok. Frizbi se uporablja za preprosto podajanje kot tudi za 'tekmo' med prijatelji.

Dodaj med priljubljene
Soft frizbi Merco je narejen iz mehke plastike, ki je trpežna in omogoča dobro lovljenje. Leteči krožnik, ali frizbi je namenjen igranju v prostem času, navdušuje pri igri lovljenja in je primeren tako za začetnike kakor tudi za boljše metalce. Frizbi se lahko uporablja na travnikih, jasah, domačem dvorišču, v parkih, ..
Lastnosti:
  • Premer: 230 mm,
  • Količina: 1 kos
  • Debelina: 5 mm
  • Material: PVC / pena
  • Masa: 24 g,
  • Barva: različne barve
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli