Ob koncu šole izkoristi 15% popust na vse izdelke, ki še niso znižani UPORABI KODO: POCITNICE24, popust velja do konca naslednjega tedna

Star Frisbee 175 / leteči krožnik

6.75 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 200

Koda: ES64841

Kakovosten tekmovalni frizbi za odrasle. Teža 175 g, premer 275 mm, višina 32 mm.

Dodaj med priljubljene

Merco Star Frisbee 175 je visoko kakovosten tekmovalni frizbi za odrasle. Frizbi je izdelan iz trpežnega PE materiala s premerom 275 mm, višino 32 mm in težo 175 g. Star Frisbee 175 je primeren za športne klube, šole in za igro z družino in prijatelji v prostem času. Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let.

Lastnosti:

  • namen: športni klubi, šole, prosti čas
  • material: PE
  • teža: 175 g
  • premer: 275 mm
  • ni primerno za otroke mlajše od 3 let

OPOZORILO:


Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!

Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!

Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!


Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odtSorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli