OMOGOČAMO ODSTOP OD NAKUPA V ROKU 50 DNI, PREVERI POGOJE ZA VRAČILO

Otroške gugalnice

Gugalnica za otroke - od gnezda in jajčka do klasične nihajne gugalnice

Gugalnice so najpogostejša igrala na otroškem igrišču. V tej podkategoriji najdete ovalno in okroglo gugalnico, različnih barv in velikosti. Gugalnice imajo jeklen okvir in PE ponjavo, ki je odporna na vremenske razmere. Na voljo je tudi kovinska previsna gugalnica za dva otroka, stara od 3 do 12 let.


Gugalnice so odlična popestritev za preživljanje prostega časa vašega otroka. 


Gugalnice za otroke v naši ponudbi so varne in udobne. 

Priljubljene gugalnice gnezdo

V ponudbi G-sport lahko najdete gugalnice gnezdo, ki so izdelane iz jeklenega okvirja in PE ponjave, pri tem pa so odporne na raznovrstne vremenske razmere. Zaradi tega vam bodo dobro služile še leta in leta. Zanimiva popestritev gugalnice za otroke je lahko šotor kot njen dodatek. Ta poskrbi še za več zabavnih trenutkov. Varoval vas bo v različnih vremenskih razmerah; gugali se boste lahko v sončni pripeki kor tudi ob vremenskih nevšečnostih. Za tiste, ki imajo raje klasične gugalnice nudimo seveda klasično nihajno gugalnico, ki je izdelana iz kovinskega ogrodja, primerna pa je za otroke med 3 in 10 let. Treba jo je fiksirati v tla.


Otroci bodo zelo uživali tudi v visečem stolu, ki jim bo nudil prostor za počitek in lahkotno zibanje. Viseči stol je primeren za otroke nad 3 leta starosti. Rečemo mu tudi viseči jajček, na voljo pa je v različnih barvnih kombinacijah. Če bi radi fiksirali otroške plezalne lestve ali plezalne vrvi, vam bo v pomoč tekstilni privezovalni trak, ki ga lahko obremenite tudi do 100 kg. S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli