OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

GUGALNICA SASKA GARDEN 27,5 cm, 120 cm vrv MODRA

10.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: VS1011264-M

Otroška gugalnica SASKA GARDEN, zahvaljujoč kateri lahko otroški kotiček razširite še za en element igre. Nosilnost 30 kg.

Dodaj med priljubljene
Gugalnica SASKA GARDEN nudi vznemirljivo zabavo za vaše otroke, izboljšuje njihovo gibljivost, krepi mišice in vzdržljivost. Gugalnica je narejena iz PVC deske velike 27,5 cm in je dovolj trpežna za otroke ki tehtajo do 30 kg. Vrv dolžine 120 cm je obešena na robustnem kovinskem obroču. Gugalnico lahko enostavno obesite na vodoravno palico trdne konstrukcije, na drevo ali vrtno hišico ali preprosto na drevesno vejo. Poleg tega je površina diska narejena z protizdrsnimi zarezami za večjo varnost otrok. Vrv obesite na želeno višino in otrokom dovolite, da na zabaven način razvijejo svoj gibalni potencial.
Lastnosti:
  • Material: PVC
  • Dolžina vrvi: 120 cm
  • kovinski obroč
  • disk premera 27,5 cm
  • Nosilnost: 30 kg

OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!
Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli