CENJENE KUPCE OBVEŠČAMO, NAROČENO DOBAVLJAMO NEMOTENO, VENDAR DO PREKLICA OSEBNI OBISK V POSLOVALNICI NI MOŽEN

ČE IMATE OPCIJO IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU, da se izognete nepotrebnim osebnim kontaktom. DOSTAVE NA DOM ZAENKRAT OSTAJAJO NEMOTENE. 

DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI JE ŠE VEDNO HITRA. V VEČINI PRIMEROV  5-10 DNI OD NAROČILA

HVALA za razumevanje.  Ostanite zdravi, ostanite doma.

Namizne igre so igre in igrice kot so biljard, namizni nogomet, namizni hokej, šah,Pod kategorijo Namizne igre boste na enem mestu našli vse za biljard, namizni nogomet, namizni hokej, poker in šah. Ugodne cene vas morebiti spodbudijo k nakupu uporabnih artiklov kot so miza za namizni nogomet, mini nogomet, miza za namizni hokej, mini biljard, palice za biljard, žogice za biljard in podobno. Zabava za vse letne čase, saj se lahko artikle uporablja tako zunaj kot znotraj. Na voljo je tudi set namiznih iger 10 v 1, ki združuje več iger v eni: nogomet, biljard, zračni hokej, blackjack, blackgammon, mini bowling, namizni tenis in še in še. Preverite kaj ponujamo.

S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli