OBVESTILO: NE SPREGLEJTE SPREMENJENEGA DELAVNEGA ČASA, KI JE OBLJAVLJEN NA DNU NAŠE SPLETNE STRANI

lesen šah 3in1 39 x 39 cm

29.00 €

Zaloga: Na zalogi

Garancija: 0 mesecev

Koda: ES31091

Neverjeten set za igranje šaha, dame ali backgammona. Idealna zabava za dom in počitnice. Igralni komplet Merco lesni šah 3v1 vsebuje vse dele za te igre.

Dodaj med priljubljene
Neverjeten set za igranje šaha, dame ali backgammona. Idealna zabava za dom in počitnice. Igralni komplet Merco lesni šah 3v1 vsebuje vse dele za te igre. Zložljiva škatla vsebuje 16 temnih + 16 svetlih šahovskih figur iz borovega lesa (za šah ali damo), ter 15 temnih + 15 svetlih plastičnih figur + 2 kocki (za Backgammon). Dimenzije plošče so 39 x 39 cm, zložena škatla ima dimenzije 39 x 19,5 x 5 cm in težo 0,95 kg. Najvišji šahovski kos ima višino 7,8 cm, najmanjši pa 3,4 cm, premer plastičnih figur je 2,7 cm.
Lastnosti:
  • set za igranje
  • igre: šah, dama ali backgammon
  • Dimenzije plošče: 39 x 39 cm
  • zložena škatla dimenzije: 39 x 19,5 x 5 cm
  • Šahovske figure iz borovega lesa velikosti 3,4 cm do 7,8 cm
  • Premer plastičnih figur 2,7 cm

OPOZORILO:


Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!

Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli