Magnetni šah, velikosti 245 x 245 x 25 mm, figure 25 – 50 mm

12.45 €

Zaloga: Preveri rok dobave

Zaloga pri dobavitelju: 29

Koda: ES37718

Klasičen šah z zložljivo desko za lažje prenašanje. Vse figurice imajo vtisnjen majhen magnet. Magnetni šah je idealen za potovanja ali dopust.

Dodaj med priljubljene
Igranje šaha dviguje koncentracijo, veščino reševanja problemov, ustvarjalnost in uči načrtovanja in predvidevanja. Klasična igra nauči strateškega razmišljanja v vseh starostnih skupinah. CheckMate magnetni šah je zato primeren skoraj za vsakega družinskega člana. Vsaka od 32 figuric CheckMate ima vtisnjen majhen magnet s privlačnostjo do vsakega od 64 polj. Pod črno-belim poljem pretežno plastične šahovnice je plošča iz kositra, ki ustreza magnetizmu figur in tako zagotavlja, da figure pravilno stojijo na svojem polju. CheckMate je za enostaven prevoz mogoče zložiti na polovico in v njem lahko shranite vse kose. Magnetna šahovnica CheckMate je zaradi svoje kompaktnosti popolna za potovanja in udobno igranje skoraj povsod.

Lastnosti:

  • Material: plastika, kositer
  • Vsaka od 32 figuric ima vtisnjen majhen magnet
  • z zložljivo desko
  • Dimenzije šahovnice: 245 x 245 x 25 mm
  • Višina šahovnice: 25 – 50 mm
  • Teža: 350 g


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli