HITRA DOBAVA IZDELKOV, KI NISO NA ZALOGI.  V VEČINI PRIMEROV 4-10 DNI


Ura za šah Juntso JS223

45.00 €

Zaloga: Preveri zalogo

Garancija: 12 mesecev

Koda: ES15936

Digitalna ura za šah Junsu JS 223 ima 58 načinov, čas turnirji, časovni bonus, zakasnitev, omejitve časa, byo-Jomi, go, dama, kitajski šah, alarm ter osvetlitev.

Dodaj med priljubljene
Digitalna ura za šah Junsu JS 223 je ura ki jo lahko uporabimo v professionalne namene ali v rekreativne namene ter na tekmovanjih. Ura se določi neodvisno za vsakega igralca posebej. Ima večji zaslon, z osvetlitvijo ter alarmom, prikazuje čas, turnir, časovni bonus, zakasnitev, zmanjša čas, avtomatsko shranjevanje posameznih korakov, ki so primerni za šah, dama, kitajski šah, budilka. Deluje na AA baterije .
Lastnosti:
  • 58 načinov, čas turnirji, časovni bonus, zakasnitev, omejitve časa, byo-Jomi, go, dama, kitajski šah,
  • Alarm, in osvetlitev je nastavljiv po tekmi
  • 2xAA baterija niso priložene
  • Velikost 190 x 110 x 62 mm
OPOZORILO:

Ni primerno za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne!

Otroci uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe!
Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna! Otrok se lahko z njo zaduši! Pred uporabo jo odstranite in ne hranite v dosegu otrok!

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Več informacij lahko najdete tu: VARNOSTNA OPOZORILA.odt


Sorodni izdelki
S klikom na »Dovoli«, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi, ki vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo v spletni trgovini. Piškotke uporabljamo tudi za spremljanje analitike in za marketinške aktivnosti. (Nastavitve piškotkov)
Dovoli